Mijn favorieten

Oud IJmuidenPlanning nieuwbouw Oud IJmuiden

Het nieuwbouwplan Oud IJmuiden wordt gefaseerd verkocht en gebouwd. Er zijn al verschillende
blokken opgeleverd. Wil je weten hoe Oud IJmuiden vorm krijgt? Bekijk dan hier de foto's. 


Appartementen DOK 12

Het appartementengebouw van DOK 12 bestaat uit 32 appartementen verdeeld over 10 verdiepingen. De 10 koopappartementen bevinden zich op de zesde tot en met de tiende verdieping. De grootte van de appartementen ligt tussen de 65 m² en 126 m². Het penthouse ligt op de negende en tiende verdieping en heeft een woonoppervlak van ongeveer 240 m². De start verkoopdatum is nog niet bekend. Zodra meer informatie beschikbaar is, informeren wij je via de nieuwsbrief.

In DOK 12 komen ook 22 huurappartementen. Deze appartementen bevinden zich op de eerste vijf verdiepingen. Informatie over de huurappartementen is nog niet beschikbaar. Daarom kun je je nog niet aanmelden als belangstellende. Zodra er nieuws is over de huurappartementen, dan zullen wij dit op de website vermelden.


Appartementen DOK 01

DOK 1 is op dit moment in voorbereiding. Dit blok bestaat naar verwachting uit ongeveer 90 appartementen en ligt op de kop van de Kanaalstraat, Ericssonstraat en het Sluisplein. Heb je de eerste schets van het gebouw op de website al ontdekt? De impressie geeft een beeld van hoe het gebouw er ongeveer uit kan komen te zien. Het is nog niet bekend wanneer de appartementen in verkoop gaan. Meld je aan via de website zodat je automatisch op de hoogte blijft van de ontwikkelingen. 


DOK 05

DOK 5 is het laatste blok dat ontwikkeld wordt in Oud IJmuiden. Het is mogelijk dat hier zowel appartementen als eengezinswoningen komen. Dit blok ligt aan de Prins Hendrikstraat, de Visstraat en de Bik- en Arnoldkade. Het is nog niet bekend wanneer dit blok in verkoop gaat. Het gebouw moet nog ontwikkeld worden. Je kan je voor dit blok nog niet aanmelden. 

Op dit moment is nog niet bekend wanneer de woningen van Blok 1 en Blok 5 in verkoop gaan.
Ben je geïnteresseerd in een appartement in DOK 12? Schrijf je dan in op de website via het
woningaanbod en wij houden je automatisch op de hoogte.