Mijn favorieten

Waardebepaling

Overweegt u te verhuizen? Maar is dit wel het goede  moment? Dan wilt u uiteraard weten wat de huidige waarde van uw woning is. Een reële waardebepaling helpt u de juiste beslissingen te nemen. Om een goede inschatting te maken van de huidige marktwaarde van uw huis, komen wij van Bon & Breed Makelaardij graag bij u langs voor een professionele waardebepaling. Met de uitkomst hiervan kunt u vervolgens gericht plannen maken voor de verkoop van uw woning en uw verhuizing. U krijgt van ons een overzicht gepresenteerd van alle verkochte woningen in uw directe omgeving. Bovendien geven wij u inzicht in de looptijden en de verkoopprijzen van de woningen om daarmee gezamenlijk een onderbouwde strategie te bepalen voor de verkoop van uw woning. U kunt rekenen op een goed onderbouwd (prijs-)advies, vertaald naar een professionele uitvoering van de verkoop van uw woning.

Een waardebepaling is géén taxatie. Bij een taxatie wordt een uitgebreid taxatierapport gemaakt. Dit is wat u bijvoorbeeld bij de bank nodig heeft, als u een hypotheek wilt gaan verlengen of oversluiten.

 

Wilt u een gratis waardebepaling of bent u voornemens uw woning te verkopen neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring