Mijn favorieten

NVM en Funda

Bon & Breed Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM),

met bijna vierduizend leden de grootste vereniging voor makelaars en vastgoeddeskundigen in ons land. De NVM is onder meer op het gebied van wet- en regelgeving een krachtige belangenbehartiger voor haar leden en daarmee voor de klanten van NVM-makelaars. De vereniging is thuis in alle marktsegmenten en heeft drie vakgroepen: Wonen, Business en Agrarisch & Landelijk Vastgoed, die als geen ander de trends en ontwikkelingen in hun segment kennen. Wij als NVM-makelaar kunnen op elk moment gebruikmaken van hun specialistische steun, of overleg plegen met de afdelingen juridische dienstverlening, communicatie & marketing of belangenbehartiging. Met Bon & Breed weet u zich aan alle kanten gesteund.
 
Uw huis voorop
Het complete en actuele woningaanbod van alle NVM-makelaars staat met voorkeursbehandeling op de website van Funda. Dat betekent dat uw woning via een NVM-makelaar als Bon & Breed eerder te zien is dan als u kiest voor een makelaar die niet bij de NVM is aangesloten. En alleen een NVM-makelaar biedt u extra presentatiemogelijkheden, bijvoorbeeld een 360-gradenfoto, een plattegrond of de vermelding Tophuis. Doordat de NVM als enige makelaarsvereniging een directe koppeling heeft met Funda kunnen we u garanderen dat uw woning daar optimaal zichtbaar is. Zo weet u zeker dat uw woning een goede eerste indruk maakt op de bezoeker!
 
Keurmerk
Tot 2001 werden makelaars beëdigd; het keurmerk dat u uw woning in handen gaf van een betrouwbare partner met verstand van zaken. Om u die zekerheid ook vandaag te geven, verplicht de NVM haar leden hun vakkennis bij te houden door trainingen en cursussen te volgen, ook als ze ooit beëdigd zijn.
 
Funda
Funda vergemakkelijkt de aankoop, verkoop en verhuur van woningen en zakelijk onroerend goed via internet en zorgt met betrouwbare en complete informatie voor transparantie op de huizenmarkt. De site heeft intussen een vertrouwde marktpositie opgebouwd bij de Nederlandse consument, in het bedrijfsleven en bij makelaars. Met meer dan 300.000 bezoekers en gemiddeld

9 miljoen pageviews per dag is Funda de grootste en meest bezochte onroerendgoedwebsite van Nederland. Uw woning wordt gezien op Funda.