Mijn favorieten

Hypotheekadvies
Kopers opgelet! Historisch lage rente, lage overdrachtsbelasting, pofiteer nu!

Bij het kopen van een woning gaat u niet over één nacht ijs. Het is één van de belangrijkste beslissingen in uw leven. Daarom zoekt u net zolang tot u uw droomhuis gevonden heeft. Maar zorgt u er ook voor dat uw hypotheek u later niet uit uw slaap houdt?

Persoonlijk hypotheekadvies
Het is niet eenvoudig de hypotheek te vinden die het beste aansluit bij uw wensen, mogelijkheden en behoeften. Het aanbod is groot en de materie is complex. Gelukkig kunt u een beroep doen op een deskundig hypotheekspecialist. Nijssen Financiële Visie, vertegenwoordigd door John Nijssen, staat voor u klaar met een persoonlijk advies.

In Overleg met hem komt u zeker tot de juiste beslissing! Met meer dan 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening weet hij als geen ander waar u de laagste rente, beste voorwaarden en gunstigste condities kunt krijgen. Als Erkend Hypotheekadviseur en Gecertificeerd Financieel Planner kunt u bij hem terecht voor financieel, fiscaal en juridisch advies.

Meer dan uw hypotheek alleen
Nijssen Financiële Visie verzorgt uw hypotheek dus tot in de puntjes. Maar kan nog veel meer voor u betekenen. Op het gebied van uw (woonhuis)verzekeringen bijvoorbeeld, pensioenen, beleggen en alle andere vormen van diensten en producten die u in de financiële wereld tegenkomt. Met een onafhankelijke positie en kennis van de markt bieden zij u producten aan met de beste dekking tegen de laagste tarieven!

Waardevol totaaladvies
Bovendien onderhouden zij uitstekende contacten met verschillende notarissen in de regio en met belastingadviseurs. Dit stelt hen in staat al uw financiële voorzieningen tot een harmonisch geheel te smeden. Nijssen Financiële Visie geeft u een totaaladvies dat van grote waarde voor u is, nu en in de toekomst.

Gratis adviesgesprek
Wilt u weten wat zij voor u kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op om een afspraak voor een adviesgesprek te maken. Dit is geheel vrijblijvend en kostenloos.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring